Уважаеми приятели зад граница! Уважаеми съграждани!

Скъпи възпитаници, учители и родители!

Мили приятели на СУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ”!

През 2020 година нашето любимо училище – храм на науката и изкуството– ще отбележи своя 135-годишен юбилей.

В годината на този забележителен юбилей Ви каним да участвате в нашата дарителска акция, като със събраните средства ще изградим ограда около училището с дължина от 502 метра, за да го направим привлекателно, сигурно и безопасно място за нашите възпитаници.

СУ „Св. св. Кирил и Методий“ – град Видин, граничи с четири улици. Откъм ул. „Горазд” и ул. „Цибър” има ограда, но тя е изгнила в основите си и е опасна за учениците и преминаващите. Откъм ул. „Методий” и ул. „Кирил” няма ограда и свободно се движат граждани, което е опасно както за тях /в близост се намират две подземни цистерни, пълни с гориво за отоплителния сезон/, така и за учениците.

Делегираният бюджет на училището не позволява  отделяне на средства за закупуването и монтирането на ограда, поради което Ви молим за Вашето разбиране и съпричастност.

Желанието ни е учениците от  СУ „Св. св. Кирил и Методий” – гр. Видин, да се чувстват сигурни и да са в безопасност в училището, което са избрали.

Благодарим Ви предварително!

Прикачваме линкове към платформата и линкове към дарителската кампания:

https://platformata.bg/bg/kauzi.html

https://platformata.bg/bg/kauzi/643:3030-2020-02-14-08-33-10/details/campaign.html?fbclid=IwAR0gi-NcxjFJ5Tc9dXGGY4ujuG0U1qIavwlH6rjQNHCPwn-RY4SAlJHrFHM