Публикувано  на 11.11.2021г.

Родителска среща с определените ученици от Педагогически съвет към СУ „Св. св. Кирил и Методий“ определени за включване в първа мобилност в Португалия през месец януари 2022г. и представяне на резултата от вота за лого на проекта „Пръстенът на изкуството“

СПЕЧЕЛЕН ПРОЕКТ по допълнителна Покана за кандидатстване по КД2, Програма „Еразъм+“

       Координатор: Португалия

       Партньори: Турция, Гърция, Испания, Италия и България

Период на изпълнение: 01.03.2021г. – 28.02.2023г.

Възраст на учениците, включени в проект „Пръстенът на изкуствата“ е от 8 до 14г.

*** На 3.11.2021г. стартира втори етап от гласуването за лого по проекта „Пръстенът на изкуствата“. Във вторият етап участва всяка от държавите с по едно лого. България участва с лого № 5. Разгледайте и направете своя избор на следния линк.

***Избор на лого по проекта The Arts Ring „Пръстенът на изкуствата“. Линкът към анкетата, където можете да разгледате сканирани картини на учениците от СУ Св. св. Кирил и Методий“ и направете своя избор като гласувате.

*** Дейности по проект „Пръстенът на изкуствата“ с контактното лице г-ца Памела Младенова-учител по английски език в СУ „Св. св. Кирил и Методий“, град Видин:

***На 22.04.2021г. се състоя среща с партньорите по проект „Пръстенът на изкуствата“.

*** Изработване на лого на проект „Пръстенът на изкуствата“ от учениците от СУ „Св. св. Кирил и Методий“, Видин, България.

***На 27.04.2021г. директорът представи спечеленият проект „Пръстенът на изкуствата“ пред педагогическият колектив на СУ „Св. св. Кирил и Методий“, град Видин.

***Партньори и мобилности по проект „Пръстенът на изкуствата“ Виж тук…

На 12.02.2021г.се състоя първата среща с партьорите в ZOOM платформата!!!